Clicky

KSV Rumbeke 3 - 3 SV Zulte-Waregem

Wedstrijd PU10 op zaterdag 2 september 2023 om 10:45

Verslag wedstrijd

KSVR begon wat aarzelend aan de wedstrijd, we waren wat onder de indruk van de snelheid en voetbal waarmee SVZW van start ging.

Het eerste kwart was SVZW duidelijk de betere ploeg, wat resulteerde in een 0-2 voorsprong. In het tweede kwart zagen we een ander KSVR. De schrik maakte plaats voor meer lef, werkkracht en meer rust aan de bal. Na een goede aanval kwam Basil goed in de bal en speelde de bal naar Léonie. Vanuit een scherpe hoek trapte Léonie de aansluitingstreffer binnen. Dit sterkte het geloof in eigen kunnen. Na goed verdedigend werk kwam de bal bij Anas, die de bal mooi in de diepte speelde. Léonie liep in de ruimte en werkte mooi af naast de keeper. Halfweg stond het 2-2.

Het derde kwart was een gelijkopgaande strijd, met een licht overwicht voor KSVR. We zagen enkele mooie combinaties via Ilaya, Olivier, Warre en Juul. Ook verdedigend stond het goed met Daan en Mathis als stoorzenders in de aanvallen van SVZW. Er werd niet gescoord in het derde kwart. Het laatste kwart opnieuw zeer gelijkopgaand. Vijf minuten voor affluiten belandde een voorzet van SVZW in het geharrewar in doel. In de laatste minuut zagen we een wissel van flank, waarna Milan in een één tegen één z'n mannetje passeerde. Een gekruist schot tegen de paal, waarna Gerard goed was gevolgd en hard binnentrapte!

Een dikke pluim voor de grote inzet en het mooie voetbal dat bij momenten werd gespeeld door de jongens en meisjes. Een sterke collectieve prestatie waarop we kunnen bouwen!

Speelden: Anas Aissati, Léonie Baekelandt, Gerard Berteloot, Milan Cool, Juul De Deygere, Ilaya Demasure, Warre Lapauw, Daan Lefevere, Mathis Tanghe, Basil Van Maele en Olivier Vandecasteele!